Ipari felhasználóknak

Ragyogjon munkahelye! Soft Up tanácsadás és tisztítószerek

Irodát, termelőüzemet tart fenn? Ügyfeleket, vendégeket fogad? Esetleg a szélesebb su1+lakosságot szolgáló intézményt vezet? Bármely területen működjön is az Ön által képviselt cég vagy szervezet, még ragyogóbbá teszi majd megítélését a Soft Up által kínált higiéniai szaktanácsadás, valamint a csak általunk forgalmazott, átható és kíméletes takarítást biztosító tisztítószerek.

Mit érhet el a Soft Up tisztítószerekkel?

A rendezett, tiszta munkahely, környezet nem csupán jobb közérzetet teremt, hanem az ott dolgozó munkavállalókban felelősséget is ébreszt, az ügyfelei felé pedig igényességet és odafigyelést közvetít – szavak nélkül is.

Segítségünkkel és professzionális tisztítószereinkkel az intézmény- vagy cégvezetők, építtetők, épületüzemeltetők hosszú távon képesek a tulajdonukban lévő vagy rájuk bízott épületek eredeti funkcióját elősegítő ideális tisztaságot és újszerű állapotot fenntartani. Higiéniai támogatásunk tehát az optimális munkafeltételek megteremtése mellett a jó PR-hoz és így a piaci értékük növeléséhez is nagyban hozzájárul.

Ergonómiai hatékonyság és makulátlan arculat

Ezek a célok lebegtek a szemünk előtt akkor, amikor megalkottuk saját fejlesztésű tisztítószereink mesterhármasát, mert a Soft Up 1 (és a Soft Up 1+), a Bomber és a Floower ütős kombinációja önmagában elegendő ahhoz, amire a szennyeződések eltávolításának széles körben használt módszerei legtöbbször nem elégségesek.

A területen dolgozó legtöbb cég mechanikus módszerekkel próbálja eltávolítani a szennyeződéseket. A Soft Up olyan speciális szennyeződésfellazító anyagokat használ a tisztítás során, melyek szükségtelenné teszik a mechanikus eljárások alkalmazását. Ezzel elkerülhető a tisztított felületek csiszolása, koptatása, ugyanakkor kíméletesen is elérhető az arculatot és a munkavégzést tökéletesítő, átható tisztaság.

A három mestertermékre, mélységi hatású tisztítószereinkre alapozott higiéniai stratégiánk, a Soft Up szennyeződésfellazító és tisztítórendszer ebben nyújt többet és mást.

Több mint takarítás! Soft Up higiéniai rendszer – tisztasági kontrollal

Mint azt minden igényes cég- és intézményvezető tudja, a nem működő, alacsony hatékonyságú takarító termékek valójában olcsóan drágák. Miután szakmai rutinunkból kizártunk minden ilyen terméket, egy olyan szennyeződésfellazító rendszert sikerült kiépítenünk a három mestertermékre alapozva, amely egy hatékony, az egészséget nem romboló, a tényleges tisztaságot garantáló megoldást nyújt agresszív mechanikus tisztítás nélkül és túl a pusztán felszínes takarításon.

A takarítás során azt várjuk el a takarítást végző személytől, hogy bizonyos tárgyak felületéről a könnyedén kiküszöbölhető port, illetve koszt törölgetéssel, illetve felmosással eltávolítsa, majd pedig helyezze vissza a tárgyakat eredeti helyükre. (A takarítás szó eredetileg a takarmány földekről való összeszedését és vermekbe való helyezését jelentette.)

A tisztításon ezzel szemben a nehezen eltávolítható, makacson megtapadó, ráégett vagy beivódott szennyeződések eltávolítását értjük. Tehát a jól elvégzett tisztítást követően visszakapjuk a tárgyak, felületek eredeti, tiszta állapotát.

Velünk elérheti a példás tisztaságot, tetszetősebbé teheti munkahelyét

A járólapok tisztán tartásának legnagyobb kihívása a vízkőfátyol és a zsíros, lerakódott felületek újjá alakítása, az elhanyagolt sarkok, fugák megújítása, a vízkőlerakodások és évek óta eltömődött lefolyók hathatós kezelése  – a professzionális ipari tisztítószerek három ásza bőven elegendő lesz elérni a kívánt eredményt.

A Soft Up szennyeződésfellazító és tisztító rendszere mélységi higiéniát biztosít használóinak. Szakembereinkkel előre egyeztetett szennyeződés elemzésünk során azonosítjuk és kiküszöböljük a takarítás rossz múltbeli beidegződéseit, kizárjuk a pazarlást, valamint arculatépítésben és/vagy költségcsökkentő megoldásokat javasolunk a Önnek a rendszeres tisztaság jövőbeni fenntartására.

Ezt követően tisztítóipai szakembereink, a Soft Up Kommandó tagjai saját kezükbe vehetik a munkát, szaktanácsadásunk folytatásaképpen gondot fordítunk a takarítószemélyzet megfelelő kiképzésre.

És az eredmény? Csökkennek a tisztításra fordított kiadásai, tetszetősebbé válik a gondjaira bízott épület, illetve berendezés – tisztasági-higiéniai szempontból tartósan példaértékűvé varázsoljuk a munkahelyét.

A Soft Up higiéniai konzultáció és tisztítószerek előnyei egyetlen pillantásra

  • mindig elérhetőek vagyunk, hogy szakszerű tanácsokkal lássuk el partnereinket
  • csapatunk tagjai nem csupán takarítók, hanem tisztítóipari szakemberek
  • kellemes illatú, kíméletes és átható tisztítószereket forgalmazunk
  • a magas koncentrációnak is köszönhetően termékeinket kiváló ár-érték arány jellemzi
  • nincs több elvesztegett idő, mert a saját fejlesztésű, engedélyezett tisztítószereknek köszönhetően munkánk gyors és eredményes

Íme a tisztítószerek mesterhármasa – kérjen szakembereinktől tesztelést és termékbemutatót most a 30/528-2426 telefonszámon!

Soft Up 1/Soft Up 1+

su1Sokszor találkozunk olyan felülettel, melyről a szennyeződések nem, vagy csak komoly idő- és energiaráfordítás árán távolíthatóak el. Ez a helyzet azonban már a múlté azok számára, akik mélytisztító technológiánk alaptermékét, a Soft Up 1-et, illetve továbbfejlesztett változatát, a Soft Up 1+ tisztítószereket használják.

A Soft Up 1 és a Soft Up 1+ minden takarítás és tisztítás első lépéseként ajánlott. Ez a termék egy különleges szennyeződésfellazító és -tisztító szer, az elhanyagolt, nehezen takarítható felületek gyors és költséghatékony takarító terméke. Elsősorban gresslapok, fugák, csempék, fajanszok és egyéb padozatok felületeire, járólapok tiszítására ajánlott szennyeződésfellazító és -tisztító termék, amely nem hagyja cserben ott sem, ahol nem boldogulhat a hagyományos termékekkel.

Kiszerelés: 1.5kg; 5kg; 25kg

Árak:  1.5kg:5.000.-Ft (+27%ÁFA)/100m2

5kg: 20.000.-Ft (+27%ÁFA)

25kg:60.000.-Ft (+27%ÁFA)

 

A költségek kapcsán említendő szempont, hogy termékből 1.5kg-onként 100-200 literes oldat készíthető. (További lehetséges kedvezményekről érdeklődjön a info@softup.hu email-címen vagy a 30/528-2426 telefonszámon!)

Bomber

Ez az álomtermék a legproblémásabb körülményeken edződött, ezért bármilyen bombhelyzetben garantálja az eldugaszolt elfolyók kidugítását. Extra erős lefolyó tisztító, melyet eredetileg az élelmiszerüzemek különleges igényeire alakítottunk ki, így minden lyukat kidugít. Úgy dolgozik, mint a vakond: mindenen átfurakodik.

Különleges összetevőinek köszönhetően kiváló szennylazító és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Nem is közönséges lefolyótisztítóként lett kikísérletezve! Mintegy „kirobbantja”, eltávolítja a legmakacsabb koszt, a zsíros, szappanos, ételmaradékos szennyeződéseket is. Ráadásul az adagolása is nagyon gazdaságos, pénztárcakímélő.

Kiszerelés: 1kg; 5kg; 25kg

Árak: 1.kg: 2.500.-Ft (+27%ÁFA)

5kg: 10.000.-Ft (+27%ÁFA)

25kg: 30.000.-Ft (+27%ÁFA

 

A termékből kg-onként 4-6 literes oldat készíthető.

(További lehetséges kedvezmények: info@softup.hu vagy a 30/528-2426.)

Floowerfloo vir

A természet úgy rendelte, hogy a friss virág- és gyümölcsillat közelebb álljon az emberekhez, mint bármely mesterséges kompozíció. Mindazok, akik kedvelik a természetes illatokat, és borzonganak a mesterséges vegyszerszagoktól, továbbá a rendkívül gazdaságos, általános mélységi tisztítószereket és nem a tolakodó illatanyagokat részesítik előnyben, nem fognak csalódni Floowerben.

Ez az extra koncentrátum a járólapok tisztántartására is kiváló, általános felülettisztító gyümölcs- vagy virágillattal. Kiválóan adagolható egy elmés és praktikus, egyszerű eszközzel, mellyel a túladagolásnak és pazarlásnak vetünk gátat. Mindenfajta felület fel- és lemosására alkalmas, és már egészen híg koncentrációban is kiválóan hat.

Kiszerelés: 1kg; 5kg; 25kg

Árak: 1 liter:1.700.-Ft (+27%ÁFA)/10.000m2;

5 liter:7.500.-Ft (+27%ÁFA)

25 liter: 30.000.-Ft (+27%ÁFA)

 

A termékből kg-onként 500 liter oldat készíthető. (További kedvezmények lehetségesek, ha kapcsolatba lép velünk az   info@softup.hu email-címen vagy a 30/528-2426 telefonszámon.)

Tisztaságtól ragyogó, makulátlan arculatú munkahelyet szeretne?

Kérje személyes szaktanácsadásunkat – helyszíni termékbemutatónk nyomán győződjön meg róla személyesen, hogy mit tudnak a professzionális Soft Up tisztítószerek!

KAPCSOLAT

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.