Magánszemélyeknek

Ragyogjon otthona! Soft Up professzionális tisztítószerek

Zsíros lerakódások, makacsul megtapadó, ráégett vagy beivódott szennyeződések rontják otthona hangulatát? Elhanyagolt sarkokkal, vízkőlerakódásokkal vagy gyakran eltömődő lefolyókkal küzd? Hát akkor ideje, hogy a Önnél is bevetésre kerüljenek a Soft Up professzionális tisztítószerek!

A tökéletes és fenntartható tisztaság a legtöbb, otthona higiéniájáért aggódó háziasszony jarolap tisztitasaés/vagy háziúr számára elérhetetlen álom, mert a lakossági felhasználásra szánt tisztítószerek többsége nem képes megfelelni a vártnál sokszor jóval nagyobb kihívásoknak.

Bármelyik olyan otthon, ahol valódi élet van, alaposan koszolódik is – ez így természetes. Olyannyira, hogy a tisztítása nem feltétlenül könnyebb feladat, mint egy-egy munkahelyi vagy többek által használt közösségi beltér higiéniájának fenntartása. Ez utóbbiak fenntartói azonban rendelkeznek egy nagy előnnyel, amit a professzionális, hatékonyabb tisztítószerek nyújtanak.

De ha ez így van, akkor Ön miért mondana le ezekről éppen otthona kapcsán, ahol élete legszebb óráit tölti, és amelynek tisztasága a munkahelyinél mindenki szívéhez mégiscsak közelebb áll?

Soft Up tisztítás technológia és tisztítószerek otthonra

Többé nem szükséges kompromisszumot kötnie otthona átható tisztasága kapcsán, mert a számtalan igényes cég, vállalat és intézmény esetében már bizonyítottan működő Soft Up szennyeződésfellazító és tisztítórendszer lakossági felhasználóknak is elérhető.

Tisztítási technológiánk a saját fejlesztésű tisztítószerek mesterhármasára épül: a Soft Up 1 (és nagy testvére, a Soft Up 1+), a Bomber és a Floower ütős kombinációja önmagában elegendő ahhoz, amire a szennyeződések eltávolításának más módszerei legtöbbször nem elégségesek.

Hogyan született meg ez a nyertes csapat? A tisztítóipar területén dolgozó legtöbb cég hagyományosan mechanikus módszerekkel próbálta eltávolítani a szennyeződéseket a különféle, arculatukra különösen adó cégek, vállalatok esetében. Annak érdekében, hogy elkerüljük  a tisztított felületek csiszolását, koptatását, ugyanakkor kíméletesen is elérhető legyen a tökéletes, átható tisztaság, a Soft Up olyan speciális szennyeződésfellazító anyagokat kísérletezett ki, melyek szükségtelenné teszik a mechanikus eljárások alkalmazását.

Ez a kíméletes, de átható eredményesség tette nyilvánvalóvá, hogy a higiéniai rendszerünket az otthoni felhasználók körének is elérhetővé tegyük, hiszen ki ne örülne annak, ha az otthona tisztasága a legmagasabb professzionális elvásároknak is eleget tenne?

Több mint takarítás: Soft Up higiéniai rendszer három alappillére

Mint azt minden, az otthona tisztaságát szívén viselő ember tudja: a nem működő, alacsony hatékonyságú takarító termékek olcsóan drágák, mert nem mindig tartják meg azt, amit a reklámokban hangzatosan ígérnek. Három mestertermékünk hatékony, az egészséget nem romboló, de tényleges tisztaságot garantáló megoldást nyújt agresszív, mechanikus tisztítás nélkül, és túlmutat a pusztán felszínes takarításon.

Hogy mi a különbség? A takarítás során bizonyos tárgyak felületéről a könnyedén kiküszöbölhető port, illetve koszt törölgetéssel, illetve felmosással eltávolítjuk, majd visszahelyezzük a tárgyakat eredeti helyükre. (A takarítás szó eredetileg a takarmány földekről való összeszedését és vermekbe való helyezését jelentette.)

A Soft Up higiéniai rendszere által garantált tisztításon ezzel szemben azt a mélységi hatást értjük, amely által a tárgyak, felületek visszanyerik a maguk eredeti, tiszta állapotát. Most elérheti otthonában ezt a példás tisztaságot, amit a legszigorúbb követelményeknek eleget tevő, engedélyezett tisztítórendszerünk három alappillére biztosít.

És az eredmény? Csökkennek a tisztításra fordított kiadásai, mégis tetszetősebb, a Soft Up tisztítószerek által biztosított mélységi higiéniának köszönhetően még kellemesebb hely lesz otthona: a nyugalom ragyogó oázisa, ahol lenni jó!

A kellemes illatú, kíméletes és átható Soft Up tisztítószerek mesterhármasa:

Soft Up 1/Soft Up 1+

Sokszor találkozunk olyan járólapokkal, csempékkel, gress felülettel, melyről a su1+szennyeződések nem, vagy csak komoly idő- és energiaráfordítás árán távolíthatóak el. Ez a helyzet azonban már a múlté azok számára, akik mélytisztító technológiánk alaptermékét, a Soft Up 1-et, illetve továbbfejlesztett változatát, a Soft Up 1+ tisztítószereket használják.

A Soft Up 1 és a Soft Up 1+ minden alapos takarítás és tisztítás első lépéseként ajánlott. Ez a termék egy különleges szennyeződésfellazító és -tisztító szer, az elhanyagolt, nehezen takarítható felületek gyors és költséghatékony takarító terméke. Elsősorban gresslapok, fugák, csempék, fajanszok és egyéb padozatok felületeire, járólapok tiszítására ajánlott szennyeződésfellazító és -tisztító termék, amely nem hagyja cserben ott sem, ahol nem boldogulhat a hagyományos termékekkel.

Kiszerelés: 1.5kg; 5kg; 25kg

Árak:  1.5kg:5.000.-Ft (+27%ÁFA)/100m2

5kg: 20.000.-Ft (+27%ÁFA)

25kg:60.000.-Ft (+27%ÁFA)


A termékből 1.5kg-onként 100-200 literes oldat készíthető.

Bomberbomb

Ez az bomba termék a legproblémásabb körülményeken edződött, ezért bármilyen helyzetben garantálja az eldugaszolt lefolyók kidugítását. Extra erős lefolyótisztító, melyet eredetileg az élelmiszerüzemek különleges igényeire fejlesztettünk ki, így minden lyukat kidugít. Úgy dolgozik, mint a vakond: mindenen átfurakodik.

Különleges összetevőinek köszönhetően kiváló szennylazító és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Nem is közönséges lefolyótisztítóként lett kikísérletezve! Mintegy „kirobbantja”, eltávolítja a legmakacsabb koszt, a zsíros, szappanos, ételmaradékos szennyeződéseket is. Ráadásul az adagolása is nagyon gazdaságos, pénztárcakímélő.

Kiszerelés: 1kg; 5kg; 25kg

Árak: 1.kg: 2.500.-Ft (+27%ÁFA)

5kg: 10.000.-Ft (+27%ÁFA)

25kg: 30.000.-Ft (+27%ÁFA)


A termékből kg-onként 4-6 literes oldat készíthető.

Floower

A természet úgy rendelte, hogy a friss virág- és gyümölcsillat közelebb álljon az floo viremberekhez, mint bármely mesterséges kompozíció. Mindazok, akik kedvelik a természetes illatokat, és borzonganak a mesterséges vegyszerszagoktól, továbbá a rendkívül gazdaságos, általános mélységi tisztítószereket és nem a tolakodó illatanyagokat részesítik előnyben, nem fognak csalódni Floowerben.

Ez az extra koncentrátum a járólapok tisztántartására is kiváló, általános felülettisztító gyümölcs- vagy virágillattal. Kiválóan adagolható egy elmés és praktikus, egyszerű eszközzel, mellyel a túladagolásnak és pazarlásnak vetünk gátat. Mindenfajta felület fel- és lemosására alkalmas, és már egészen híg koncentrációban is kiválóan hat.

Kiszerelés: 1kg; 5kg; 25kg

Árak: 1 liter:1.700.-Ft (+27%ÁFA)/10.000m2;

5 liter:7.500.-Ft (+27%ÁFA)

25 liter: 30.000.-Ft (+27%ÁFA)


A termékből literenként 500 liter oldat készíthető.

Figyelem! Ráfordítása megítélésekor a termékek magas koncentrációját és hígíthatóságukat, kiemelt hatékonyságukat is vegye figyelembe! Ugyanakkor mindhárom termék esetében további kedvezmények lehetségesek, ha kapcsolatba lép velünk a info@softup.hu email-címen vagy a 30/528-2426 telefonszámon.

Tisztaságtól ragyogó, higiénikus otthoni környezetet szeretne?

Rendeljen mesterhármasunkból, és próbálja ki, hogy mit tudnak a professzionális Soft Up tisztítószerek!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.