Vezetői hitvallás

Mitől sikeres egy tisztítószer nagyker: vezetői hitvallás

Azt mondják: a részletekben rejlik az ördög! De az angyali tisztaság is a részleteken múlik, amit egy professzionális tisztítószer nagyker termékei biztosítani tudnak az Ön számára.

Ennek a vezetői krédónak a jegyében immár három és fél évtizede gondoskodom személyesen is arról, hogy partnereink az általunk hosszú távon biztosított átható tisztaságnak köszönhetően a lehető legjobb megítélésnek örvendjenek minél szélesebb körben, és optimális feltételek mellett végezzék munkájukat.

A Soft Up tisztítószer nagyker cégfilozófiája

Miután teljes felnőtt életem során a szolgáltatóiparban fejtettem ki tevékenységemet,  szakmailag alaposan képzett vagyok mind az egyes anyagféleségek, mind pedig a szervezési ismeretek tekintetében.

Ehhez a több évtizedes szakmai háttérhez járul hozzá személyes hozzáállásom, amelynek alapja az, hogy szeretem a becsületes embereket, és szívesen segítek. Úgy érzem, hogy ez az a „titkos” kombináció, amelynek az általam vezetett tisztítószer nagyker a sikerét elsősorban köszönheti.

Több nonprofit szervezet tagja vagyok, amely az emberek nehézségeit igyekszik enyhíteni, és ezt a tevékenységemet a kiterjedt cégvezetői feladatköröm ellátása mellett pro bono, önként és fizetség nélkül végzem.

Az általam alapított tisztítószer nagyker, a Soft Up Magyarország népszerűsége annak is sokat köszönhet, hogy pályafutásom során mindig is szerettem a kihívásokat.

Soha nem a tömeges megoldások érdekeltek, hanem szeretem mindenbe 100%-osan beletenni a saját tapasztalataimat, évtizedek kemény munkája nyomán felhalmozott tudásomat, amelynek frissen tartása érdekében jelenleg is rendszeresen tanulok, képezem magam.

Szakmai szenvedélyemet tápláló, személyes érdeklődési körömből eredően elsősorban a takarítóiparban jelentkező kihívások foglalkoztatnak – annál is inkább, mert nagyra tartom a területen dolgozó szakemberek, így az alkalmazottaim munkáját.

Hiszem, hogy az egyik legérdekesebb, leghasznosabb dologgal foglalkoznak, hiszen a már meglévő dolgokba lehelnek nap mint nap új életet, tetszetőssé teszik emberi környezetünket, és állagát rendszeresen megújítják.

Hogyan is lehetne hasznosabban szolgálni embertársainkat, mint ezen a látszólag nagyon szerény, alázattal teli, de életbevágóan fontos módon?!

Vallom tehát, hogy a közösség valódi jótevője az, aki rendszeresen vonzóvá és frissé, szívesen látogathatóvá teszi építményeinket és azok környezetét, köz- és magántereinket.

Ennek a hitvallásnak a jegyében a Soft Up tisztítószer nagykert úgy alakítottam ki, hogy szakértői rendszere a piacon lehetőleg egyedülálló, rivális nélküli legyen. Munkatársaimmal közösen hisszük azt, hogy a tényleges, mélységi tisztaság és higiénia bármilyen körülmények között hatékonyan kialakítható és fenntartható.

Meggyőződésünk, hogy a tényleges tisztaság valós piaci értékkel rendelkezik, és hogy ennek köszönhetően a munkánk által hozzájárulunk egy új tisztasági kultúra kialakításához, így pedig az igényesség növeléséhez is bármilyen hazai szakterületen.

Forduljon hozzám bizalommal elérhetőségeim egyikén, hogy megtudja, miként járulhat hozzá költségeinek optimalizálásához, arculata további építéséhez és forgalma növekedéséhez a Soft Up tisztítószer nagyker!

 

 

                                                                                             Csuka József

                                                                                          ügyvezető igazgató

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.