Milyen tisztítószerek jók a nehezen takarítható szaniterhez?

Milyen tisztítószerek jók a nehezen takarítható szaniterhez?

Nehezebb, mint gondolnánk. Habár a különféle tisztítószerek egyre nagyobb számban kaphatóak, a szaniterekre szakosodott oldóanyagok ritkák. A nem megfelelően kiválasztott szer kárt okozhat a felületekben, használata körülményes, így olcsón drága munkát eredményez.

ELŐTTE - UTÁNA

ELŐTTE – UTÁNA

Olcsó szaniterek és drága tisztítószerek

– ez a legrosszabb helyzet, ami gyakran előfordul. Következménye, hogy sok esetben helyrehozhatatlan károk keletkeznek.

Sokan nincsenek tisztában azzal – mert honnan is tudhatnák? –, hogy az egyes gyártók fajanszszaniter alapanyagai milyen szemcseszerkezettel rendelkeznek.

Az ökölszabály: minél olcsóbb a termék, annál szűkebb a tisztítószerek köre, amikkel kezelhető.

Holott a szaniterek költséghatékony beszerzése mellett lehetséges a napi és az alkalmi mélytisztításon is spórolni a megfelelő tisztítószerek segítségével.

Ha látott már gusztustalan szanitert…

Idézze csak a lelki szemei elé a legutóbb tapasztalt esetet!

Lehet, hogy a berendezés viszonylag új volt, de repedezett, töredezett, kopott felülete messziről elárulta: hát itt bizony a személyzet nem megfelelően kiválasztott termékkel dolgozott.

Hiába is próbálták a vízkővel és egyéb lerakódásokkal tarkított felületet ragyogóan tisztává varázsolni!

Víz- és húgykövet, egyéb szennyeződéseket rosszul kiválasztott tisztítószerek segítségével eltávolítani röviden szólva esélytelen. A takarítók hiába súrolnak, kaparnak és vakarnak, mert a rosszul megválasztott tisztítószer miatt csak a felületet rongálják.

Ahelyett, hogy újszerű állapotukat visszanyernék, a szaniterek így lassan, de biztosan a méregdrága felújítás felé tartanak.

Kerülje el a kínos helyzetet!

Mi vár Önre egy ilyen forgatókönyv végén? Van, hogy már csak a véső és a kalapács segíthet…

Majd a felelős ilyenkor (túlságosan későn!) belegondol abba, hogy kinek a tanácsa alapján választotta ki a tisztítószerek közül a használt márkát, és milyen tapasztalati alapon hozta meg a döntését.

Mi a helyszínen bemutatjuk, kipróbáljuk a javasolt megoldást. Új generációs szennyeződésfellazító és mélytisztító termékeink a felületek hathatós elújításával reményt adnak a felesleges kiadások, kínlódások elkerülésére.

Nyugodtan tegyen minket próbára, és szólítson meg a következő linken, ha célja a csodálatra méltó tisztaság, és érdeklik a majdnem csodákra képes tisztítószerek!

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.