Vásárlás menete

 1. A Termékek oldalon válassza ki az önnek tetsző terméket!
 2. A termék oldalon válassza ki a kiszerelés nagyságát. Majd válassza ki a mennyiséget! Ezek után kattinston a ‘Kosárba teszem’ gombra. (Ugyanezt meg tudja tenni a Főoldal ‘SOFT UP termékek’ alcím alatt.)
 3. Kattinson a Kosár ikonra. (Kapcsolat mellett)
  1. Lehetősége van kivenni a termék(ek)et kivenni a kosárból a piros x-el.
  2. Lehetősége van a lefelé vagy felfelé nyilakkal állítani a mennyiséget. Ha ezt a lehetőséget használja automatikusan frissül az oldal. Ha kézzel írja be a mennyiséget, kattinston a ‘Kosár frissítése’ gombra.
  3. Lehetősége van a kuponkód beírására, a ‘KUPONKOD’ mezőben. Ha beírta, kattinson a ‘Kupon beváltása’ gombra. Ebben az esetben érvényes kuponkód beírása után a megfelelő mennyiségő összeg automatikusan levonásra kerül.
  4. Lehetősége van visszatérni a termékekhez a ‘Vásárlás folytatása’ gombra kattintva.
  5. A termék(ek) megrendeléséhez kattinson a ‘Tovább a pénztárhoz’ gombra.
 4. Töltse ki a számlázási adatokat! Ha a szállítási cím más, pipálja be a ‘Szállítás másik címre’ jelölőnégyzetet és töltse ki az szállítási adatokat!
 5. A rendelés jegyzetekhez a rendeléshez adhat meg egyéb információt.
 6. Jobb oldali oszlopban tekintheti meg a rendelés információi.
 7. Jelenleg banki átutalsos és utánvétes fizetési lehetőséget választhat.
  1. Ha a banki átutalást választja a rendelés elfogadása után kérem utalja el a megfelelő összeget a 00000000-0000000-00000 számlaszámra. 
  2. Ha az utánvétest választj a Foxpost csomagszállítás során kell kifizetnie az összeget.
 8. Kérem olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót. Ez után kattinthat a Megrendelés elküldésére.
 9. A megrendelés feldolgozása egyelőre kézzel történik, így lehet várni kell néhány napot a visszaigazoló emailre. A számlát a pénz beérkezése után vagy a futár kifizetése után van módunkban kiküldeni.